Nyomtatás

Felhívás

 

Kedves Vállalkozó Társaink!

 

A Dorogi Ipartestület 2019-ben is folytatja azt a rendezvénysorozatot, ami immár 20. éve

 

Menedzser Vállalkozói Klub

 

néven működik évente 10 alkalommal július és augusztus hónap kivételével havonta az utolsó hétfőn (a mellékletben található témákban) döntően tagjaink részére.

 

2019.-től – úgy döntött az elnökségünk, hogy – szeretnénk, hogy az állandóan változó jogszabályokra való felkészülést a vállalkozóknak úgy segítjük, hogy nyitottá tesszük a Klubfoglalkozásokat és lehetővé tesszük, hogy nem tag vállalkozók is részt vegyenek rajta.

 

Ezen ismertetővel, az éves tervezett program, meghívó és jelentkezési lap megküldésével indítjuk az évi Klubfoglalkozásainkat. A jelentkezési lapra azért van szükségünk, mert az eddigi Klubnapokat az ipartestület Oktatótermében tartottuk, aminek befogadó képessége 16-20 fő.

 

Ha meghívásunkra ennél többen jeleznek vissza, akkor egy másik termet kell találnunk, de ez legyen a legkisebb probléma, megoldjuk. De ennek feltétele, hogy a részt venni szándékozó vállalkozók a jelentkezési lapot a megadott időpontig küldje vissza, hogy intézni tudjuk a helyszínt, és még legyen időnk a jelentkezőket visszaértesíteni pontos helyről, és időpontról. Mindenképpen Dorogon tartjuk a rendezvényt.

 

Várjuk szíves érdeklődésüket.

 

Meghívó

Jelentkezési lap

Éves programterv