Az Ipartestületek Országos Szövetsége részt vesz egy Erasmus+ nemzetközi projektben, amelyben több ország kézműipari szervezete vesz részt és amit a német Hanza Parlament vezet.

Magyarországi szakmai partnerként az IPOSZ a KÖVET Egyesületet vonta be ebbe a projektbe, amely egyesület több évtizedes szakmai tapasztalattal és komoly szakember háttérrel rendelkezik a projekt által kitűzött célterületeken.

A projekt 4 célterületen alakít ki tananyagokat, ezek a következők:

-         a körkörös gazdaság lehetőségei

-         hulladékhasznosítás

-         vízfelhasználás és szennyvízkezelés

-         energiatermelés hulladékból.

A projekt mindezen problémaköröket Magyarországon az IPOSZ célkitűzésének megfelelően a KKV-k szempontjából közelít meg.

A projekten belül ezen a négy területen indul novemberben egy képzéssorozat, amelyre most mellékelten megküldjük a hivatalos meghívót.

Kérjük az ipartestületeket, hogy a meghívót minél szélesebb körben küldjék el tagvállalkozásaiknak. A meghívóból lehet kinyitni a regisztrációs lapot, amelynek kitöltésével és elküldésével az IPOSZ tagvállalkozásai ingyenesen jelentkezhetnek a tanfolyam sorozatra.  Egy vállalkozás jelentkezhet egy képzésre vagy akár az összes képzésre is. A regisztrációs ívet kitöltve annak végén a Küldés gombra kattintva a jelentkezés automatikusan beküldésre kerül és arról a szervező IPOSZ rögtön értesül.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a négy területen ebben az évben megvalósítandó képzések online formában fognak megvalósulni. A pontos képzési időpont(ok)ról és a lebonyolítás módjáról a visszajelentkezőket konkrétan tájékoztatjuk.

Kérjük, ha bármilyen kérdés felmerül a program sorozattal kapcsolatban, keressék az IPOSZ-nál Rettich Tamás főtanácsost (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , tel: 06-30-385-6048).

 

IPOSZ Követ meghívó