Felhívás

  

Digitalizáció, automatizáció és technológia fejlődés

 

42 festő vállalkozó tanulhat ingyen

 

KÉPZÉS: Digitalizáció a festő, mázoló, tapétázó szakmában

 

A digitalizáció, automatizáció és technológiai fejlődés alkalmazási és képzési lehetőségei a festő, mázoló, tapétázó mikro- és kisvállalkozások gyakorlati tevékenységben témájú oktatást kínál az SZMTOI azon festő vállalkozóknak, akik nyitottak arra, hogy innovatív, digitális technikákkal ismerkedjenek meg és alkalmazzák azokat a munkavégzés során.

 

  • Szeretné megtudni, mi a BIMx rendszer?
  • Szeretne digitális látványtervet készíteni a megrendelőknek?
  • Szeretne egyedi képeket, feliratokat (matrica sablont) tervezni és vágni?
  • Érdekli, milyen egy virtuális szórógép (szimulátor) és a szórógépek hatékonysága?

Az elsők között lehet, aki a festő szakmában alkalmazhatja ezeket a digitális kompetenciákat! E pályázat keretében 42 fő vállalkozóknak nyílik lehetősége arra, hogy ezeket a digitális technikákat rövid idejű tanfolyamon megismerhesse, és mindennapi munkája során használhassa. A pályázat keretében az első 20 jelentkezőnek ingyenesen biztosítja az SZMTOI ezeket a másfél napos képzéseket, melynek célja az új ismeretek átadása, új platformok nyitása (kirakat-, design festés stb.) A pályázatban történő részvétel együttműködési megállapodásban kerül rögzítésre.

 

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

valamint a +36 30 898 6409 telefonszámon

 

A szervezők ezen kívül felhívták a figyelmet arra, hogy még nem teltek be a helyek, így továbbra is várják a jelentkezőket, akik szívesen, és ingyen részt vennének a festő szakma jövőjének alakításában.