Kedves Festő Kolléga!

 

Mint már arról értesítettük az SZMTOI, és az IPOSZ közös nyertes pályázatán belül különböző digitális technológiák bevezetését tűztük ki célul a Festő szakmába.

Szeretettel meghívjuk önt a soron következő workshopunkra!

A workshop on-line valósul meg, és egy nagyon fontos, a vállalkozások számára elengedhetetlen témát dolgoz fel!

Az árkalkuláció minden vállalkozás számára nagyon fontos, és sajnos egyre nagyobb regionális különbségek jelentkeznek az árak tekintetében Országosan. Az egységárazás (négyzetméter/forint) egyre elterjedtebb, de nem hivatalos árképzés.

A TÉTELES árképzésben a vállalkozó meg tud jeleníteni minden egyéb járulékos költséget is (pl.: anyagszállítás, üzemanyag, parkolás, takarítás, hulladékszállítás, stb), és a megrendelőnek is egyértelművé válik az ár összetétele.

A TERC Kft.- 30 éve üzemeltet olyan tételes költségvetés készítő programot, ami a normaidők segítségével készíti el az árajánlatot, és a felhasznált anyagok mennyiségét, és árát is hozzárendeli a tételekhez!

Az online rendezvény időpontja:

2021. január 14., csütörtök 09 -15 óra

2021. január 15., péntek 09 -15 óra

A képzésre az alábbi regisztrációs ív kitöltésével lehet jelentkezni.

A sikeres jelentkezésről a szervezők visszajelzést küldenek.

Jelentkezési határidő: 2021. január 13.

 

A hivatalos meghívót csatoltan megtalálja!

Szeretettel várunk minden Festő vállalkozót, akinek jelenleg is működő vállalkozása van, és szeretne DIGITÁLIS TÉTELES KÖLTSÉGVETÉST készíteni!

A részvétel korlátozott számban ingyenes!

A vállalkozások kiválasztásának jogát fenntartjuk!

A képzésről tanúsítványt állítunk ki!

 

Kérdés esetén írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

Baráti üdvözlettel az SZMTOI csapata!